Open

Bedrijfswagen Onderhoud

Bedrijfswagenonderhoud bij een Carteam-garage

Van professionals, voor professionals

Carteam

Breng je bedrijfswagen naar een garage van Carteam

Je bedrijfswagen is het visitekaartje van je bedrijf. Daarnaast gebruik je de wagen vaak en wil je dat hij het altijd goed doet. Breng je je bedrijfswagen voor onderhoud bij een Carteam-garage, dan is hij altijd in topconditie!

Onze gespecialiseerde monteurs plaatsen uitsluitend onderdelen van hoogwaardige kwaliteit in je bedrijfswagen. Zo garanderen wij dat het onderhoud aan je bedrijfswagen optimaal is en dat jij en je werknemers veilig en zorgeloos de weg op kunnen.

De voordelen van Carteam

Bedrijfswagen-onderhoud bij een Carteam-garage heeft diverse voordelen, namelijk:

 • Een groot netwerk van garages door heel Nederland;
 • Compleet onderhoud;
 • Voordelig onderhoud;
 • BOVAG- en RDW-erkende garages;
 • Behoud van fabrieksgarantie;
 • Gegarandeerd vakwerk: van professionals, voor professionals.
   

AFSPRAAK MAKEN

Carteam
Carteam

Wat is het verschil tussen onderhoud aan een bedrijfswagen en een personenauto?

Het onderhoud van een bedrijfswagen en een personenauto kan erg van elkaar afwijken. Niet gek, want er zitten veel verschillen tussen een bedrijfswagen en een personenauto. Bij een bedrijfswagen spreken we bijvoorbeeld van een bestelauto, die grote schuifdeuren heeft en waarvan de wielen meer gewicht moeten dragen. Daarnaast gebruik je je bedrijfswagen eigenlijk iedere dag voor langere afstanden. Daarom heeft een bedrijfswagen vaker onderhoud nodig. Voor dit onderhoud is het mogelijk om bij een van onze garages een bedrijfswagen-onderhoudscontract af te sluiten.

 

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract?

Breng je bedrijfswagen planmatig en op tijd naar een garage van Carteam en je profiteert van de volgende voordelen:

 • Je vergroot de betrouwbaarheid van je bedrijfswagen;
 • Je verkleint de kans op stilstand;
 • Je houdt de onderhouds- en reparatiekosten van je bedrijfswagen laag.

Is een bedrijfswagen altijd een bestelbus?

Als we het hebben over een bedrijfswagen, dan denken veel mensen aan een bestelbus of een andere grote wagen. Maar bij een bedrijfswagen kan het ook gaan over een auto die erg lijkt op een normale personenauto. In zo’n geval - maar ook als je wel met een bestelbus rondrijdt - maak je waarschijnlijk weleens gebruik van een aanhangwagen. Natuurlijk moet je die net als je bedrijfswagen laten onderhouden.

Carteam
Carteam

Waar kun je terecht voor aanhangwagen-onderhoud?

Niet alleen je bedrijfswagen, maar ook je aanhangwagen is bij een van onze garages in goede handen. Breng daarom je aanhangwagen en bedrijfswagen naar een Carteam-garage, waar onze monteurs reparaties uitvoeren met A-kwaliteit onderdelen. We controleren onder anderen:

 • De verlichting;
 • De banden;
 • De remmen en lagers;
 • De opbouw.

 

De APK-keuring bij een professionele Bedrijfwagen-garage

Ook voor het APK-keuren van je bedrijfswagen ben je bij een van onze Carteam-garages aan het juiste adres. De keurmeester controleert of je bedrijfswagen voldoet aan de wettelijke eisen. Combineer je de APK met ander onderhoud, dan is die bij een aantal van onze garages zelfs gratis. Twijfel daarom niet langer en laat de APK van je bedrijfswagen uitvoeren bij een Carteam-garage!

Behoud je bij Carteam de garantie van je bedrijfswagen?

Breng je je bedrijfswagen voor onderhoud naar een Carteam-garage, dan vervalt de garantie van je wagen niet. Krijg je dus later andere problemen die we niet bij een van onze bedrijfswagen-garages kunnen opgelossen? Dan kun je nog steeds bij de fabrikant van de wagen terecht.

 

Wat zijn de kosten van het onderhoud van je bedrijfswagen?

Bij Carteam weet je altijd waar je aan toe bent als het gaat om het onderhoud van je bedrijfswagen. Voordat we starten met het onderhoud, ontvang je van ons een duidelijke prijsopgave. Mochten we tijdens de onderhoudsbeurt nog meer problemen ontdekken, dan brengen we je daarvan op de hoogte voordat we extra werkzaamheden uitvoeren. Bij Carteam betaal je bovendien nooit meer dan nodig is. Als je je bedrijfswagen bij een garage van Carteam brengt, ben je dan ook verzekerd van een voordelige en transparante service.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam

Betaalbare tarieven

Bij Carteam Autobedrijven betaalt je alleen voor wat je nodig heeft: Goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en Brengservice

Carteam Autobedrijven houden je mobiel, ook als jouw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.