Carteam
Open

Carteam Worden

Welkom bij Carteam.

Carteam is een onafhankelijk marketingplatform voor universele garagebedrijven. Wij pakken uw marketing op, met een sterke focus op online. Geen overbodige sturing op uw interne zaken - uw bedrijf runt u zelf.

Carteam ondersteunt u bij het werven van potentiële klanten en het onderhouden van het contact met uw huidige klanten. 

Carteam
Carteam
Carteam
Carteam
Carteam

Zoekt u als zelfstandig universeel autobedrijf in deze snel veranderende markt ook mogelijkheden om uw klantenkring uit te breiden en omzet te verhogen, zonder uw onafhankelijkheid en eigen identiteit te verliezen? Wilt u samen sterk staan tegen de concurrerende partijen? Word dan lid van Carteam!

Uw garage staat centraal.

Bij Carteam vinden wij het belangrijk dat uw garage centraal staat. Door een combinatie van het behouden van uw eigen bedrijfsnaam, het bieden van een moderne en gepersonaliseerde website en lokale online marketing, is het doel om ervoor te zorgen dat u in uw lokale omgeving de juiste mensen weet te bereiken.

Wat doet carteam anders dan andere formules?

Met een vooruitstrevende blik op de toekomst focussen wij ons op online, waar uw doelgroep zich voor het overgrote deel bevindt. Wij ontzorgen uw online zaken volledig, maar vinden uw eigen inbreng zeer belangrijk. Met onze partners bieden wij een full-service pakket aan, inclusief alle online zaken die u zich kan bedenken. 

Door een nauwe samenwerking aan te gaan met wederzijdse inbreng over allerlei zaken, boosten wij de bedrijfsvoering en helpen wij u de lokale naamsbekendheid op te bouwen.

 

Carteam
Carteam

Wat zijn de kernwaarden van Carteam garages?

Carteam garages zijn betrouwbare en vertrouwde garages met een positieve naamsbekendheid. De monteurs van de garages zijn technisch onderlegd en gaan veilig te werk. Bij Carteam garages staat klanttevredenheid voorop: de klant is koning.

Voor Carteam garages is er alle ruimte voor specialismen, zoals bijvoorbeeld een merkspecialisme, bedrijfswagens, autoverhuur, autoschade, ruitschade, campers, etc..

MARKTONTWIKKELINGEN

Terwijl u zich dagelijks bezighoudt met uw core business auto-onderhoud, heeft u vaak geen tijd voor ‘randzaken’.

Zaken als marktontwikkelingen en marketing, weten waar uw doelgroep kan worden bereikt en daarvoor de juiste middelen inzetten.

Met onze partners houden wij deze ontwikkelingen in de gaten én helpen wij u deze gelijk toe te passen, vaak zelfs zonder dat u het doorheeft.

LANDELIJKE ACTIES, LOKAAL INGEZET

Als Carteam autobedrijf profiteert u van een landelijke, uniforme en betrouwbare uitstraling én de voordelen van gezamenlijk de kosten dragen. Wij helpen u bij het in contact komen met potentiële klanten en bieden de online en offline tools, om uw lokale herkenbaarheid te vergroten en bedrijfsdoelstellingen te halen.

En ook uw bestaande klanten worden uiteraard niet vergeten. Met ons complete pakket aan (after) sales programma’s kunt u ook hen nog beter van dienst zijn. Programma’s, die afgestemd kunnen worden op uw lokale behoeften.

EIGEN BEDRIJFSNAAM BELANGRIJK

Iedereen kent uw bedrijfsnaam. Gaat u die dan verliezen? Nee! Bij Carteam blijft uw eigen bedrijfsnaam belangrijk.

Tenslotte staat u daarmee goed aangeschreven en heeft u met die naam in de loop der jaren een aardige staat van dienst opgebouwd.

Op die manier geniet u van het beste van Carteam, zonder overbodige sturing.

Carteam Marketing

Bij Carteam staat marketing centraal. De Carteam marketing werkt via een eigen, gespecialiseerd platform, waardoor Carteam niet gebonden is aan limieten van mogelijkheden. Met onze professionele tools nemen we uw (online) marketing volledig uit handen, tegen lagere kosten. 

Carteam

DAAR WAAR UW KLANTEN ZITTEN: ONLINE

Binnen de Carteam marketingformule neemt uw website een centrale rol in. De state-of-the-art website heeft naast de Carteam alle ruimte voor die specifieke onderwerpen die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Verder maakt de site gebruik van baanbrekende, slimme koppelingen. Wij vertellen u graag meer over deze koppelingen in een oriëntatiegesprek.

Wilt u speciale pagina's? Of goed vindbaar zijn op Google met bepaalde zoektermen? Alles is mogelijk. 

ONLINE CAMPAGNES

De Carteam bedrijven profiteren structureel van online campagnes gericht op de regio waarin ze actief zijn. Op tal van website worden aan bezoekers binnen uw werkgebied advertenties vertoond met het actuele actie aanbod. Zo brengt u uw acties en aanbiedingen onder de aandacht én blijft uw bedrijf bij de klant (letterlijk) in beeld.

BESTAANDE KLANTEN? E-MAIL!

Natuurlijk zijn uw bestaande klanten minstens net zo belangrijk als het werven van nieuwe klanten. Uw klanten kunnen periodiek een e-mail ontvangen uit uw naam met de Carteam acties én uw eigen acties of nieuws. Ook kunnen wij u de mogelijk tot automatische mails bespreken, om bijvoorbeeld uw klanten geautomatiseerd en gepersonaliseerd te kunnen herinneren aan de APK of periodiek onderhoud.

Carteam
Carteam
Carteam

Oplossingen op maat

Op zoek naar een garageformule die mee wil denken aan een oplossing op maat? Bij Carteam denken we graag mee aan uitdagende projecten. Het kan ons niet uitzonderlijk genoeg. Met ons team van designers, ontwikkelaars en marketeers staan wij voor u klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Meer informatie?

meer weten over Carteam en de mogelijkheden?

Laten we het onder het genot van een kopje koffie eens hebben over de mogelijkheden!  

Bel met Carteam  Mail naar Carteam

 

Martin Bedorf
Martin Bedorf
Founder
Milan Kleindieck
Milan Kleindieck
Projectmanager
Daniel Sandifort
Daniel Sandifort
Brand Identity Specialist
Frank Bedorf
Frank Bedorf
Sales

Deze garagebedrijven gingen u o.a. voor:

Ronald Groot

 

 

Autoservice alkmaar

 

 

Ronald Groot

 

 

Garage Pronk