Open
Carteam

Ook deel uitmaken van de meest vooruitstrevende
garageformule van Nederland?

JOIN
CARTEAM!

Lees meer!

Carteam is een onafhankelijk marketingplatform voor universele garagebedrijven. Wij pakken de marketing van het garagebedrijf op, met een sterke focus op online.

Carteam

Carteam vindt online je doelgroep

Met een vooruitstrevende blik op de toekomst foucssen wij op online, waar de doelgroep van de garage zich voor het overgrote deel bevindt. Binnen de Carteam marketingformule neemt de website een centrale rol in.

 

Carteam

Deze state-of-the-art website heeft naast de Carteam inhoud alle ruimte voor specifieke onderwerpen die voor het individuele garagebedrijf belangrijk kunnen zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan een merkspecialisme of specialismes als bedrijfswagens, autoverhuur, autoschade, ruitschade, campers, enzovoort.. Zijn er misschien speciale pagina's nodig? Of goede vindbaarheid op Google op bepaalde zoektermen? Dat is mogelijk bij Carteam.

 

Bekijk een voorbeeld

MARKETING GERICHT OP JOUW REGIO

De Carteam bedrijven profiteren van online campagnes gericht op de regio waarin ze actief zijn. Op tal van websites worden aan bezoekers binnen het werkgebied advertenties vertoond met actuele acties. Zo worden acties en aanbiedingen onder de aandacht gebracht én blijft de Carteam garage bij de klant (letterlijk) in beeld.

Carteam
Carteam

 

JOUW KLANTEN UP-TO-DATE HOUDEN MET ACTIES EN NIEUWS

Natuurlijk zijn bestaande klanten minstens net zo belangrijk als het werven van nieuwe klanten. Klanten ontvangen periodiek een e-mail vanuit de Carteam garage met acties en nieuws. Daarnaast Is het ook mogelijk om geautomatiseerd en gepersonaliseerd mails te versturen om klanten te kunnen een herinneren aan bijvoorbeeld APK, periodiek onderhoud, bandenwissel of verlenging van de mobiliteitsservice
 

Carteam

CARTEAM MODULES

Verder maakt de website van de Carteam garage gebruik van baanbrekende, slimme koppelingen, zoals onze razendsnelle occasionmodule, de afsprakenmodule, Google reviews op de website en de ‘mijn-omgeving’ voor de klanten met o.a. Servicebook, het online onderhoudsboekje. Naast websitebeheer zijn ook online vindbaarheid, e-mailmarketing, advertising en online ontwikkeling zaken die binnen het pakket van Carteam vallen.

Carteam
Carteam
Carteam

OOK CARTEAM WORDEN?

Als Carteam autobedrijf profiteert u van een landelijke, uniforme en vertrouwde uitstraling én de voordelen van gezamenlijk de kosten dragen. Terwijl u zich richt op uw core business, pakken wij Uw marketing op. Geen overbodige sturing op interne zaken - uw bedrijf runt u zelf.

 

Zoekt u als zelfstandig universeel autobedrijf in deze snel veranderende markt ook mogelijkheden om uw klantenkring uit te breiden en omzet te verhogen, zonder uw onafhankelijkheid en eigen identiteit te verliezen? Of bent u op zoek naar een garageformule die mee wil denken aan een oplossing op maat of een uitdagend project? Met ons team van designers, ontwikkelaars en marketeers staan wij voor u klaar!

Carteam garages zijn betrouwbare garages met een positieve naamsbekendheid. De monteurs van de garages zijn technisch onderlegd en gaan veilig te werk. Bij Carteam garages staat klanttevredenheid voorop: de klant is koning.

ledereen kent uw bedrijfsnaam. Gaat u die dan verliezen? Nee, bij Carteam blijft uw eigen bedrijfsnaam belangrijk. Tenslotte staat u daarmee goed aangeschreven en heeft u met die naam in de loop der jaren een aardige staat van dienst opgebouwd. Op die manier geniet u van het beste van Carteam, zonder overbodige sturing.

WORD CARTEAM GARAGE!

Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR.

We snappen het: het klinkt allemaal heel mooi, maar hoe zit dat nou in de praktijk?

 

Bezoek de website van een van onze garages of bekijk een van de garages hiernaast of onderstaand.

 

Heeft u vragen over het Carteam concept?
Benieuwd naar de mogelijkheden of zou u graag een afspraak willen maken met Carteam?
Neem contact met ons op via info@carteam.nl of bel naar ons telefoonnummer: 085-3038133.

Carteam Uithoorn

Bekijk site

Carteam Autoservice Ronald Groot

Bekijk site

Carteam Paul Goeman Autoservice

Bekijk site

Carteam Autobedrijf Ton de Wit

Bekijk site

Carteam Elitecar Alkmaar

Bekijk site

Carteam Rovee Veenis

Bekijk site

MEER INFORMATIE?

MEER WETEN OVER CARTEAM EN DE MOGELIJKHEDEN?

LATEN WE HET ONDER HET GENOT VAN EEN KOPJE KOFFIE EENS HEBBEN OVER DE MOGELIJKHEDEN!

BEL MET CARTEAM MAIL NAAR CARTEAM