Open

Behoud Fabrieksgarantie

Behoud fabrieksgarantie bij Carteam

Carteam

Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd

Ieder autobedrijf mag volgens de Europese wetten onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto, zonder dat hierbij de fabrieksgarantie vervalt. Dit geldt natuurlijk alleen als het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt. De Europese wet bepaalt mede dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s.

Alle Carteam garages zijn voorzien van deze informatie door middel van een computerprogramma. Hiermee voert Carteam onderhoud uit aan jouw auto volgens de fabrieksvoorschriften en behoudt je jouw fabrieksgarantie op jouw auto.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam werkt volgens de voorschriften met kwaliteitsonderdelen

Door middel van de juiste apparatuur en software zijn alle Carteam garages voorzien van de nodige informatie betreffende de gemonteerde onderdelen en technieken van jouw auto. Doordat wij aan de hand van de fabrieksvoorschriften onderhoud uitvoeren, wordt de fabrieksgarantie van jouw auto behouden. Hierdoor ben je dus niet verplicht om naar de dealer te gaan, maar kun je zelf bepalen bij welke garage je jouw auto graag in onderhoud heeft.

Bij Carteam monteren wij volgens de fabrieksvoorschriften, altijd originele onderdelen of A-merk onderdelen die gelijk zijn aan originele onderdelen. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen en A-merk onderdelen zorgen wij ervoor dat je de fabrieksgarantie behoudt.

Ben je in het bezit van een auto met fabrieksgarantie? Kom dan gerust langs bij Carteam, om jouw fabrieksgarantie te behouden!

Carteam

JOUW auto vakkundig laten onderhouden?

Neem dan contact op met één van onze vestigingen bij jou in de buurt.

Vind mijn Carteam