Open

Nieuws

02/06/2022

Carteam haakt aan bij Trekhaakmontage

Carteam haakt aan bij Trekhaakmontage
Nederlanders trekken er graag op uit met hun caravan, vouwwagen of elektrische fietsen op een fietsendrager. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar trekhaakmontages enorm is toegenomen. Het selecteren van de juiste trekhaak en de complexiteit van het inleren is uitgegroeid tot een ware expertise.

Een perfect moment dus voor Carteam en haar 50 vestigingen om juist nu te kiezen voor de samenwerking met de nieuwe formule Trekhaakmontage. Martin Bedorf, oprichter van Carteam én bedenker van Trekhaken.nl over de vraag waarom hij specifiek voor Trekhaakmontage kiest: "De groeiende vraag naar trekhaakmontages biedt veel potentie en vereist een verdere professionalisering. Onze strategische samenwerking met Trekhaakmontage levert diverse voordelen op. Zo maken al onze vestigingen direct gebruik van de slimme trekhaakconfigurator, waarin de consument zowel via kenteken als merk/model-selectie hun trekhaak kunnen vinden. Daarnaast kunnen de vestigingen vertrouwen op de vakkundige technische helpdesk en zijn ze verzekerd van de beste materialen en snelle beschikbaarheid."

 

Voor Carteam is de samenwerking dan ook een logische volgende stap. Trekhaakmontages zijn complex en vereisen specialisten. Hierin komen de expertises van beiden formules dan ook samen.   in het verbreden van het aanbod naar de consument. Deze weet de Carteam-vestigingen al uitstekend te vinden voor goed en betaalbaar onderhoud en kan er nu ook meteen terecht voor een trekhaakmontage en de aanschaf van een moderne fietsendrager.

"Met Trekhaakmontage bieden we onze 50 vestigingen een handige tool om hun klanten nog completer te helpen. Van trekhaakselectie en offerte, tot logistiek en technische ondersteuning."

Martin Bedorf, oprichter Carteam 

 

Andy Conserière, directeur van TowMotive Group - de overkoepelende organisatie boven formules als Trekhaakmontage en Trekhaakcentrum - over de samenwerking: “De selectie en bezorging van de juiste trekhaak en vooral kabelset wordt steeds gecompliceerder. Ons TowMotive team heeft zich specifiek in deze tak van sport gespecialiseerd, hetgeen voor de klassieke grossier moeilijk haalbaar is. We zijn verheugd dat een gerenommeerd werkplaatsconcept als Carteam heeft gekozen voor Trekhaakmontage, onze nieuwste montageformule met volle focus op ontzorging.”

En dat is exact wat Trekhaakmontage ook beoogt te doen; het volledig ondersteunen van lokale garagisten en monteurs op het gebied van productmanagement, voorraad, logistiek en technische know-how met betrekking tot trekhaken, kabelsets, fietsendragers en andere toebehoren. Op deze manier kunnen garagebedrijven zich richten op het monteren en regelt Trekhaakmontage alles er omheen.

"Met Carteam voegen we een speler van formaat toe. De vestigingen passen perfect in onze visie om professionele trekhaakmontages beschikbaar te maken bij iedere lokale specialist."

Andy Conserière, directeur TowMotive Group

Terug naar overzicht