Open

Nieuws

06/09/2021

Carteam sluit 50e vestiging aan

Carteam sluit 50e vestiging aan
Wognum, 6 september 2021 – Met het aansluiten van nieuwe vestigingen in onder andere Lijnden, Etten-Leur, Hauwert, Vinkel en Maasbree heeft garageformule Carteam bewezen in een behoefte van onafhankelijke, universele garages te voorzien. Een behoefte die onder andere bestaat uit de mogelijkheid tot samenwerken vanuit een landelijke uniforme en betrouwbare uitstraling, terwijl de eigen identiteit en gevestigde naam van het bedrijf overeind blijven.

Helpen met marketinginstrumenten

Carteam, dat niet eens zo heel lang geleden als marketingidee van initiatiefnemer Martin Bedorf ontstond, is uitgegroeid tot een succesvol landelijk samenwerkingsverband. “Bij ons zijn de garagebedrijven samen sterk en tóch zelfstandig met behoud van hun eigen specialismen,” legt Bedorf uit. “Onze vestigingen zijn niet alleen maar onderdeel van een formule. Wij ondersteunen ze vooral met marketinginstrumenten als de website, nieuwsbrieven, lokale vindbaarheid, acties en verschillende Sales en After Sales programma’s om in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten. Wij denken actief met onze deelnemers mee en streven ernaar precies die instrumenten aan te bieden, waarmee een Carteam vestiging zijn klantenkring kan behouden én uitbreiden. Zo bieden wij bijvoorbeeld inmiddels ook een uitgebreid trainingsprogramma tot EV-specialist aan.”

Blijkbaar spreekt deze vooruitstrevende manier van werken veel onafhankelijke, universele garagebedrijven aan. Met Ewalds & Wijnen Autoservice uit het Limburgse Maasbree als meest recente toevoeging staat de landelijke teller voor Carteam Nederland nu dus op 50 bedrijven.

Mocht u naar aanleiding van dit persbericht vragen hebben, dan kunt u zich richten tot Martin Bedorf van Carteam Nederland via 06-51320977 of m.bedorf@carteam.nl www.carteam.nl

Terug naar overzicht