Open

Winterbanden

Winterbanden voor uw Abarth

Nieuwe winterbanden voor uw Abarth? Met grip de winter door!

GESPECIALISEERD IN BANDEN VOOR DE WINTER.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van de juiste winterbanden. Wij beschikken over de de juiste apparatuur en leveren vrijwel alle banden. Ook als uw Abarth is uitgerust met automatische bandenspanningscontrole, bent u voor uw winterbanden bij Carteam aan het juiste adres.

 

WINTERBANDEN DOOR CARTEAM AUTOBEDRIJVEN.

Met onze jarenlange ervaring in met het verwisselen, balanceren en uitlijnen van de meest moderne Abarths kunnen de Carteam bedrijven u weer met voldoende profiel op pad sturen.

WAT KOSTEN WINTERBANDEN VOOR MIJN Abarth .

De prijs van winterbanden is afhankelijk van de bandenmaat, het vermogen van uw Abarth en het gewicht. Een eenvoudig voorbeeld: winterbanden voor een compacte Abarth zijn goedkoper dan voor een SUV.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de winterbanden van uw Abarth. Neem daarom voor de juiste prijs en de juiste winterbanden van uw Abarth, contact op met een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hebben winterbanden voor mijn auto echt zin?

Ik heb liever een all seasonband, is dat mogelijk?

Is het verplicht om op winterbanden te rijden?

WINTERBANDEN VOOR ALLE MERKEN

Voor alle merken verzorgt Carteam uw winterbanden. Waaronder de merken:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, CUPRA, Dacia, Daihatsu, Datsun, DS, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-AMG, Mercedes-Benz, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, SKODA, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, Polestar

BETAALBARE Abarth ONDERHOUDSTARIEVEN

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Abarth.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw Abarth in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-MERK OF Abarth ONDERDELEN

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Abarth onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

DE ZEKERHEID VAN BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.