Open

Winterbanden

Winterbanden voor uw Chevrolet

Nieuwe winterbanden voor uw Chevrolet? Met grip de winter door!

GESPECIALISEERD IN BANDEN VOOR DE WINTER.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van de juiste winterbanden. Wij beschikken over de de juiste apparatuur en leveren vrijwel alle banden. Ook als uw Chevrolet is uitgerust met automatische bandenspanningscontrole, bent u voor uw winterbanden bij Carteam aan het juiste adres.

 

WINTERBANDEN DOOR CARTEAM AUTOBEDRIJVEN.

Met onze jarenlange ervaring in met het verwisselen, balanceren en uitlijnen van de meest moderne Chevrolets kunnen de Carteam bedrijven u weer met voldoende profiel op pad sturen.

WAT KOSTEN WINTERBANDEN VOOR MIJN Chevrolet .

De prijs van winterbanden is afhankelijk van de bandenmaat, het vermogen van uw Chevrolet en het gewicht. Een eenvoudig voorbeeld: winterbanden voor een compacte Chevrolet zijn goedkoper dan voor een SUV.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de winterbanden van uw Chevrolet. Neem daarom voor de juiste prijs en de juiste winterbanden van uw Chevrolet, contact op met een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hebben winterbanden voor mijn auto echt zin?

Ik heb liever een all seasonband, is dat mogelijk?

Is het verplicht om op winterbanden te rijden?

WINTERBANDEN VOOR ALLE MERKEN

Voor alle merken verzorgt Carteam uw winterbanden. Waaronder de merken:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, CUPRA, Dacia, Daihatsu, Datsun, DS, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-AMG, Mercedes-Benz, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, SKODA, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, Polestar

BETAALBARE Chevrolet ONDERHOUDSTARIEVEN

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Chevrolet.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw Chevrolet in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-MERK OF Chevrolet ONDERDELEN

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Chevrolet onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

DE ZEKERHEID VAN BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.