Open

Winterbanden

Winterbanden voor uw Fiat

Nieuwe winterbanden voor uw Fiat? Met grip de winter door!

GESPECIALISEERD IN BANDEN VOOR DE WINTER.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van de juiste winterbanden. Wij beschikken over de de juiste apparatuur en leveren vrijwel alle banden. Ook als uw Fiat is uitgerust met automatische bandenspanningscontrole, bent u voor uw winterbanden bij Carteam aan het juiste adres.

 

WINTERBANDEN DOOR CARTEAM AUTOBEDRIJVEN.

Met onze jarenlange ervaring in met het verwisselen, balanceren en uitlijnen van de meest moderne Fiats kunnen de Carteam bedrijven u weer met voldoende profiel op pad sturen.

WAT KOSTEN WINTERBANDEN VOOR MIJN Fiat .

De prijs van winterbanden is afhankelijk van de bandenmaat, het vermogen van uw Fiat en het gewicht. Een eenvoudig voorbeeld: winterbanden voor een compacte Fiat zijn goedkoper dan voor een SUV.

Bij Carteam autobedrijven betaalt u nooit teveel voor de winterbanden van uw Fiat. Neem daarom voor de juiste prijs en de juiste winterbanden van uw Fiat, contact op met een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hebben winterbanden voor mijn auto echt zin?

Ik heb liever een all seasonband, is dat mogelijk?

Is het verplicht om op winterbanden te rijden?

WINTERBANDEN VOOR ALLE MERKEN

Voor alle merken verzorgt Carteam uw winterbanden. Waaronder de merken:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, CUPRA, Dacia, Daihatsu, Datsun, DS, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-AMG, Mercedes-Benz, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, SKODA, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, Polestar

BETAALBARE Fiat ONDERHOUDSTARIEVEN

Bij Carteam Autobedrijven betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Fiat.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Carteam Autobedrijven houden u mobiel, ook als uw Fiat in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-MERK OF Fiat ONDERDELEN

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Fiat onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

DE ZEKERHEID VAN BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.