Open

Zomerbanden

Zomerbanden voor je Land Rover

Nieuwe zomerbanden voor je Land Rover? Ga met genoeg grip met weer en wind de zomer door!

Gespecialiseerd in banden voor de Zomer.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van de juiste zomerbanden. Ze beschikken over de de juiste apparatuur en leveren banden voor vrijwel alle merken en modellen auto's. Ook als je Land Rover is uitgerust met automatische bandenspanningscontrole, ben je voor uw zomerbanden bij Carteam aan het juiste adres.

 

Zomerbanden bij Carteam Autobedrijven.

Met jarenlange ervaring in met het verwisselen, balanceren en uitlijnen van alle jaartallen Land Rovers kunnen de Carteam bedrijven je weer met voldoende profiel op pad sturen.

Wat kosten zomerbanden voor mijn Land Rover?

De prijs van zomerbanden is afhankelijk van de bandenmaat, het vermogen van uw Land Rover en het gewicht. Een eenvoudig voorbeeld: zomerbanden voor een kleine auto zijn goedkoper dan voor een SUV.

Bij Carteam autobedrijven betaal je nooit teveel voor zomerbanden. Neem daarom voor de juiste prijs en de juiste zomerbanden van je Land Rover, contact op met een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hebben zomerbanden voor mijn auto echt zin?

Ik heb liever een all seasonband, is dat mogelijk?

Zomerbanden VOOR ALLE MERKEN

Voor alle merken verzorgt Carteam uw zomerbanden. Waaronder de merken:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, CUPRA, Dacia, Daihatsu, Datsun, DS, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-AMG, Mercedes-Benz, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, SKODA, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, Polestar

BETAALBARE Land Rover ONDERHOUDSTARIEVEN

Bij Carteam Autobedrijven betaal je alleen wat je nodig hebt: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Land Rover.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Carteam Autobedrijven houden ujemobiel, ook als uw Land Rover in onderhoud is. Met een huur/leenauto of haal- en brengservice binnen de regio.

A-MERK OF Land Rover ONDERDELEN

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Land Rover onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

DE ZEKERHEID VAN BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.