Open

Zomerbanden

Zomerbanden voor je Lexus

Nieuwe zomerbanden voor je Lexus? Ga met genoeg grip met weer en wind de zomer door!

Gespecialiseerd in banden voor de Zomer.

Carteam garages zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van de juiste zomerbanden. Ze beschikken over de de juiste apparatuur en leveren banden voor vrijwel alle merken en modellen auto's. Ook als je Lexus is uitgerust met automatische bandenspanningscontrole, ben je voor uw zomerbanden bij Carteam aan het juiste adres.

 

Zomerbanden bij Carteam Autobedrijven.

Met jarenlange ervaring in met het verwisselen, balanceren en uitlijnen van alle jaartallen Lexuss kunnen de Carteam bedrijven je weer met voldoende profiel op pad sturen.

Wat kosten zomerbanden voor mijn Lexus?

De prijs van zomerbanden is afhankelijk van de bandenmaat, het vermogen van uw Lexus en het gewicht. Een eenvoudig voorbeeld: zomerbanden voor een kleine auto zijn goedkoper dan voor een SUV.

Bij Carteam autobedrijven betaal je nooit teveel voor zomerbanden. Neem daarom voor de juiste prijs en de juiste zomerbanden van je Lexus, contact op met een Carteam autobedrijf voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hebben zomerbanden voor mijn auto echt zin?

Ik heb liever een all seasonband, is dat mogelijk?

Zomerbanden VOOR ALLE MERKEN

Voor alle merken verzorgt Carteam uw zomerbanden. Waaronder de merken:

Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroën, CUPRA, Dacia, Daihatsu, Datsun, DS, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-AMG, Mercedes-Benz, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, SKODA, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo, Polestar

BETAALBARE Lexus ONDERHOUDSTARIEVEN

Bij Carteam Autobedrijven betaal je alleen wat je nodig hebt: goed en betaalbaar onderhoud voor uw Lexus.

HAAL- EN BRENGSERVICE

Carteam Autobedrijven houden ujemobiel, ook als uw Lexus in onderhoud is. Met een huur/leenauto of haal- en brengservice binnen de regio.

A-MERK OF Lexus ONDERDELEN

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen Lexus onderdelen of onderdelen van A-kwaliteit.

DE ZEKERHEID VAN BOVAG

Vrijwel alle Carteam Autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.