Open

Partners

Carteam Partners

Sandifort id logo ontwerpbureau katwijk

Sandifort ID is de grafische partner van Carteam. Zij zijn het brein achter de branding van ons bedrijf, en zo ook achter de uitstraling van onze vestigingen. Met hun passie en ervaring bouwen zij iedere dag aan onze identiteit en imago.

Carteam
Sem werkt logo Noord Holland

Semwerkt is onze online partner, een groot onafhankelijk team van online marketing specialisten. Zij regelen alles voor ons op online gebied - van adverteren, tot vindbaarheid. Als Premier Google Partner staan zij dag en nacht voor ons klaar, om zo onze online aanwezigheid nóg verder te verbeteren.

Carteam
Carteam
Lined zorgt ervoor dat onze websites 24/7 in de lucht zijn en goed functioneren. Zij zijn samen met Semwerkt en Sandifort ID de meesterbreinen achter onze websites en koppelingen.
Carteam
Carteam
Fource is een nieuwe naam. En tegelijkertijd een vertrouwde basis van spelers die we allemaal kennen: Van Heck, Havam, Harrems en Kühne. Het nieuwe Fource drijft op drie versnellingsmechanismen. Fource doet het intelligenter, focust lokaler en pakt het sneller op.

Cartal-Rijsbergen, VEAM en Primaparts zijn de via Fource aangesloten partnergrossiers.

Carteam
Carteam

VROOAM staat voor coöperatieve Vereniging Groothandelaren Automaterialen. Met ruim 150 vestigingen hebben zij een landelijke dekking in Nederland en België. Als onafhankelijk netwerk van grossiers biedt de Vrooam grossier ondersteuning in de vorm van (product)informatie, een breed scala aan auto-onderdelen, banden, vloeistoffen en gereedschappen.

Carteam
Carteam

Met het Auto Onderhoud Plan ben je voor een vast bedrag per maand van regelmatig onderhoud verzekerd én wordt jouw auto tijdig van een apk-keuring voorzien.

Voordelen Onderhoudsplan

 • Je voorkomt achterstallig onderhoud aan uw auto
 • Jouw auto blijft in optimale conditie
 • Blijft altijd financieel op de hoogte
   

In het maandelijkse bedrag zit onder andere inbegrepen:

 • Zomer- en wintercheck
 • Defecte exterieurverlichting kosteloos vervangen
 • Vloeistoffen kosteloos bijvullen (indien nodig)
 • Europese pechhulppas (inclusief pechhulp aan huis)
 • Haal- en brengservice
 • Vervangend vervoer
Carteam

Het zoeken naar een geschikte tweedehands auto is niet eenvoudig en het aanbod is enorm. Daarom is het handig om van tevoren duidelijk te hebben wat je eisen en wensen zijn. Wanneer je na het zoekproces over wilt gaan tot koop, is het belangrijk om je te weten waar je bij de koop van een occasion op moet letten. Gaspedaal.nl geeft je tips bij het zoeken naar occasion en het aankopen van een tweedehands auto.

Carteam
Carteam

Met INKOPER MKB zorgt Carteam ook dat de facilitaire zaken van de garagist goed worden geregeld. Door de expertise in de Automotive branche weet INKOPER MKB wat er speelt in uw werkplaats, inzake afvalinzameling, onderhoud hefbruggen, onderhoud overheaddeuren, telefonie etc. Scherpe tarieven, goede algemene voorwaarden en een organisatie die wel te bereiken is voor uw vragen. Dat is INKOPER MKB.

Carteam